AMSTERDAM - Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn vrijdagmiddag in het grootste geheim met elkaar getrouwd. De zanger en de musicalactrice beloofden elkaar eeuwige trouw in de Amsterdamse Vondelkerk. De huwelijkslocatie bleef tot het laatste moment top secret.

Bettina liep gesluierd naar het altaar. De 32-jarige musicalactrice droeg een lange witte japon met sleep.

De 8,5 jaar jongere Jim stond in een zwart pak naast zijn echtgenote.

Dat Bettina niet in een prinsessenjurk zou trouwen, verklapte ze maanden voor de bruiloft al. "Het is in ieder geval geen prinsessenjurk met tule, kant en pofmouwen", onthulde Bettina in februari.

Trouwdatum

Jim en Bettina wilden hun bruiloft zo privé mogelijk houden. Een trouwdatum of -locatie zijn nooit bekendgemaakt. Dat de twee, die elkaar in 2006 leerden kennen bij de musical Grease, vrijdag trouwden kwam als een verrassing.

Eerder deze week doken nog geruchten op dat Jim en Bettina op Jims verjaardag, 10 augustus, zouden trouwen.

Hawaii

Bakkum vroeg Bettina in september tijdens een vakantie op Hawaii ten huwelijk. Of ze destijds officieel ja zei, weet de 23-jarige zanger eigenlijk niet meer.

"Ze kon eerst niets uitbrengen, stamelde alleen maar 'nee', omdat ze het niet kon geloven", vertelde Jim eerder over het aanzoek. "Ik weet niet eens of ze officieel ja heeft gezegd." Vrijdagmiddag zei Bettina volmondig ja tegen Jim.