Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat het trouwseizoen is geopend, het helaas hard regende, Winston en Jeroen van der Boom het beter hadden, Patty Brard bij Estelle borrelde en Hans Breukhoven werd afgeperst. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Dachten BN-bruidsparen op het altijd zonnige Ibiza te trouwen, kwam de regen met bakken uit de hemel. Ex-soapie en -model Robine van der Meer trouwde haar model Mark Vanderloo op het eiland. De wind gierde, de regen striemde naar beneden en het was maar 14 graden. Daar sta je dan in je luchtige bruidsjurkje.

Ook tv-tuinman Lodewijk Hoekstra trouwde op het eiland. Tijdens de ceremonie bleef het nog net droog, maar ervoor en erna werd het bruidspaar getrakteerd op regen. Dan deden acteur Daan Schuurmans en zijn Bracha het beter. Die trouwden gewoon in Amsterdam, waar het stralend weer was. Niet zo stralend waren hun gezichten toen ze de fotograaf ontdekten. Maar ja, dan moet je als BN’er maar niet in de stad trouwen.

Ibiza-time!

Het was sowieso Ibiza-tijd. De ex van liedjesschrijver John Ewbank zat er met haar nieuwe geliefde. De blonde Vivian is hevig verliefd op een lokale strandtenteigenaar. Beetje onpraktisch, zo’n vakantieliefde ver weg, maar het is wel een lekker ding.

Wendy van Dijk hoopte met wat vriendinnen lekker te zonnebaden en te shoppen. Maar de regen verpestte haar uitje en haar strandjurkjes bleven in de koffer. Ook de Borsato’s waren not amused met het weer. In jassen gehuld kwamen ze op het eiland aan. Het werd veel binnenzitten en spelletjes doen, want de zon liet zich maar heel af en toe zien.

Het kan beter

Presentator Winston Gerschtanowitz had het beter voor elkaar. Hij zat met (aanstaande) vrouw Renate en kids in Saint Tropez. Heerlijk weertje en de familie reed dan ook in een Porsche cabrio. Winston verdient heel behoorlijk en twee weken in de dure badplaats kon er gemakkelijk af.

Ook zanger Jeroen van der Boom neemt het er van. Hij vloog naar Marbella, nadat de concerten met De Toppers klaar waren. Daar heeft hij dik aan verdiend, geschat wordt zo’n 6 ton. Over 1,5 maand vliegt het gezin weer naar Spanje om te trouwen. Hopelijk hebben ze dan net zulk mooi weer als in hun mei-vakantie.

Hans afgeperst

Het verhaal van de kluisroof bij Hans en Connie Breukhoven wordt steeds mooier. Privé meldt dat Hans na de roof is afgeperst. Hij kon voor 8 ton zijn horloges en papieren terugkopen. Hans schakelde de politie in en speelde het spel mee. De horloges (die Hans zijn ‘klokken’ noemt) waren al verkocht, maar Hans wilde erg graag de scheidingspapieren van hem en Connie terug.

Hij pingelde -als echte zakenman- een paar ton van het ‘losgeld’ af. Voordat er een overdracht was, pakte de politie de afpersers op. Of Hans zijn zo geheime scheidingspapieren -met alle details over de verdeling van geld en huizen- terugheeft, meldt Privé niet. Maar een spannend verhaal is het wel.

Drammende Dries

Dries Roelvink is weer eens boos. Of teleurgesteld. Of wat dan ook. Omdat hij nooit een hit heeft, probeert hij op andere manieren de roddelbladen te halen. Dan weer moppert hij dat Gordon hem niet bij De Toppers wil, dan weer dat René Froger zijn vriend niet meer is. Nu tiert hij in Story over The Voice-winnaar Ben Saunders.

‘Dan eindig je zoals die man in zijn gele zwembroek en witte haren,’ zei Ben over Dries. ‘Ben heeft wel een heel grote mond voor zo’n lelijk mannetje’, tiert Dries terug, die pocht dat hij al 25 jaar in het vak zit. Saunders moet zich nog bewijzen. Voorlopig is het echter Ben die een platencontract heeft en in de belangstelling staat en niet ‘de man met de gele zwembroek’.

Pret met Patty

Patty Brard moet centen verdienen en daarom schrijft ze bij Privé een column. We zijn er eens voor gaan zitten, en eerlijk is eerlijk, ze schrijft leuk. Deze week had ze een borrel bij Estelle Gullit. Zoontje Maxim was jarig en dat werd in de Amsterdame villa gevierd. Ze parkeerde haar panterprint-Smart tussen de Porsches en Range Rovers en gaat naar het zwembad in de tuin.

Daar vloeien de bubbels rijkelijk en kletst ze gezellig met de Oerlemannetjes, Des Bouvries en Caroline Tensen. Ons kent ons dus. Gelukkig heeft Estelle niet zelf gekookt, maar wordt er gecaterd. Stelli zelf doet de muziek, een mix van Kerstmuziek en Hollandse hits. Heerlijk, om al deze details te lezen over hoe de BN’ers hun feestjes vieren. Goed gedaan Patty, we lezen je volgende week weer.