AMSTERDAM - Anouk is niet bepaald een liefhebber van de muziek van Ilse DeLange. De 36-jarige zangeres vindt haar nieuwe live-dvd zo vreselijk dat ze hem heeft weggegooid.

"Stop met het sturen van deze bagger, Universal Music. Hou die rotzooi bij je", twittert Anouk nadat de platenmaatschappij van Ilse het schijfje bij haar in de bus gooide.

Vervolgens zendt ze een foto mee waarin de dvd tussen het afval van Anouk ligt. "Het spijt me, het is niet dat ik zo'n hater ben, maar meer het feit dat ik een muziekliefhebber ben", voegt ze er aan toe.

Ilse is niet echt onder de indruk van de aanblik van haar laatste werk tussen het afgekloven broodje van Anouk en de luiers van haar kinderen. Ze bedankt haar zelfs. "Ik bedank Anouk voor de gratis promotie", reageert ze op Twitter. "Er komt geen gevecht hoor, zijn er twee voor nodig en ik doe niet mee. Fijne dag!"

x
Ilse DeLange in de prullenbak van Anouk. Foto: Novum

Gestoord

Anouks daad werd haar door anderen niet in dank afgenomen. Diverse volgers lieten meteen weten haar te 'unfollowen' en haar volledig gestoord te vinden. "Gewoon even allemaal rustig blijven ja?!", laat Anouk weten.

De zangeres ontspoort wel vaker op haar account. Zo liet ze eerder via de berichtenservice weten dat ze haar schaamhaar had geschoren, had gemasturbeerd en plaatste ze enkele naaktfoto's.

Lees reacties van Twittergebruikers op dit bericht op NUlive