AMSTERDAM - John van Katwijk, de voormalige manager van Glennis Grace, is niet te spreken over uitspraken die de zangeres over hem heeft gedaan. "Glennis is een fantastische zangeres, maar als ze praat gaat het mis", zegt hij deze week in Story.

Zo liet Grace zich recentelijk in meerdere interviews ontvallen dat Van Katwijk de oorzaak is geweest van haar eetprobleem.

"Op het Eurovisie Songfestival zei mijn toenmalige manager een minuut voor ik opging dat mensen op de eerste rij mijn armen te dik vonden. Hij zorgde ervoor dat ik een hekel kreeg aan mijn eigen lichaam", vertelde Grace vorige week in Grazia.

"Onzin", zo zegt Van Katwijk deze week in Story. "Ik heb nooit iets over haar figuur gezegd, wél over haar conditie. Die is altijd matig geweest en voor dit vak heb je een goede conditie nodig. Ik heb daarom voorgesteld dat ze op mijn kosten een personal trainer zou inhuren. Maar dat vond Glennis niet nodig."

Misselijk

Van Katwijk vindt de zangeres een grens heeft overschreden door zo naar hem uit te halen. "Ik word een beetje misselijk van mevrouw Glennis Grace met al haar leugens en valse beschuldigingen. Dat ze zo naar mij uithaalt, begrijp ik niet."