AMSTERDAM - Selena Gomez is in de wolken met haar vriend Justin Bieber. Volgens de 18-jarige tienerster zijn de twee ondanks hun hectische levens dolgelukkig met elkaar.

"Ik ben blij. Ik ben echt heel erg blij", zei Selena toen een verslaggever van entertainmentsite E! Online haar vroeg naar haar relatie met Justin. De twee zouden het ondanks hun roem niet hoog in de bol hebben.

Toen de zanger vorige maand zes Billboard Music Awards in de wacht sleepte, nam hij haar mee naar een eenvoudige pizzatent. Zondag won Justin een MTV Movie Award, waarna de twee tortelduifjes romantisch dineerden in een sushibar in het bijzijn van Justins bodyguard.

Paparazzi

Hoewel de twee geregeld worden opgejaagd door de roddelpers, laat het paar zich niet kisten. "De paparazzi zijn echt verschrikkelijk", aldus Selena. "Ik wil me gewoon richten op mijn fans, mijn muziek, het acteren en de mensen die me blij maken."

Justin zou eerder opgebiecht hebben al trouwplannen te hebben. De populaire zanger zou volgende maand, op de verjaardag van Selena, al op de knieën gaan.