AMSTERDAM - Olcay Gulsen en Edgar Davids zijn weer helemaal gelukkig samen. Het stel lastte onlangs een pauze in, nadat bleek dat de voetballer was vreemdgegaan. Inmiddels is het weer helemaal aan tussen de twee.

De eigenaresse van het merk Supertrash noemde de schade aan haar relatie aanvankelijk "onherroepelijk", maar inmiddels heeft het bekende koppel elkaar weer helemaal gevonden, zo onthult de 30-jarige Gulsen deze week in Grazia.

"Dat is met name te danken aan de sterke basis die wij hebben. Als je die deelt, is het een stuk makkelijker om weer naar elkaar toe te groeien na een nare ervaring."

Wederzijds begrip

Gulsen wilde sowieso haar vriendschap met de voetballer niet op het spel zetten. "Van daaruit waren we in staat heel goed naar elkaar te luisteren en is er wederzijds begrip ontstaan. Dat heeft ons er echt doorheen gesleept."

Gulsen zegt in het tijdschrift dat ze het verleden inmiddels achter zich heeft gelaten. Toch was het vertrouwen er niet meteen weer. "Zeker als hij dan een weekje weg ging. Maar dat vertrouwen kwam al snel weer terug."

Huwelijk

Gulsen, die aanvankelijk van plan was om met Davids te gaan trouwen, wil aan een huwelijk nog even niet denken. "Ik vind het wel fijn om het in deze tussenfase lekker rustig aan te doen, zonder de druk van een huwelijk op mijn schouders te voelen."