AMSTERDAM - Daphne Deckers zweert dat ze nooit meer met een wc-rol onder de arm over een camping banjert. "Dat heb ik in mijn jeugd heel vaak gedaan", vertelt Deckers.

Het lijkt er echter op dat de blondine in de toekomst toch weer geconfronteerd gaat worden met het primitieve campingleven. "De kinderen vinden het geweldig, ze dromen van een vakantie op de camping. Misschien moet ik er toch een keer aan geloven."

De kinderen hebben sowieso veel te zeggen over de vakantie in huize Krajicek-Deckers. "We gaan heel vaak naar Spanje, want de kinderen vinden het daar hartstikke leuk."

Dochter Emma en zoon Alec krijgen hun moeder misschien wel aan het kamperen, toch zijn er dingen die Daphne nooit zal doen. "Bungyjumpen, parachutespringen, diepzeeduiken", somt het voormalig model op.

Haaienvin

"Ik wil gewoon rust op mijn vakantie", zegt Daphne, die zichzelf simpel noemt qua vakantie-eisen. "Als ik gewoon mijn man en kinderen erbij heb en de zon schijnt, vind ik het al prima. Maar ik wil niet de hele tijd kijken of ik een pijlstaartrog of haaienvin in het water zie."