AMSTERDAM - Justin Timberlake heeft op dit moment geen relatie. Op internet gonst het van de geruchten dat de zanger het heeft aangelegd met actrice en modeontwerpster Ashley Olsen, maar volgens de woordvoerder van Timberlake is de popster op dit moment vrijgezel.

Afgelopen weekend werd het tweetal gespot tijdens een toneelvoorstelling in New York. Een bron rondom de 30-jarige Timberlake laat aan het Amerikaanse tijdschrift People weten dat hij en Olsen (24) gezamenlijke vrienden hebben, en dat ze deel uitmaakten van een groep.

Een bron rondom Olsen zegt echter dat de twee meer dan slechts vrienden zijn. Maar op dit moment zou er nog geen sprake zijn van een serieuze relatie.

Jessica Biel

Timberlake zette in maart een punt achter zijn relatie met actrice Jessica Biel. Eerder deze week zei hij in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair dat hij nog steeds een zwak voor haar heeft.

"Ze is met afstand de belangrijkste persoon in mijn leven. In mijn dertig jaar ben ik nog nooit iemand tegengekomen die zo speciaal is."

Zware strijd

De zanger liet verder weten dat hij graag een gezin zou willen stichten in de toekomst, maar dat hij een lange relatie als een zware strijd ziet.

"Ik denk dat het een fout is die veel mensen maken. Ze vallen voor hoe iemand is, en niet voor hoe iemand gaat zijn. De kunst van samen zijn is samen veranderen, denk ik."