AMSTERDAM - Justin Bieber weet zeker dat hij zijn dagen wil slijten met Selena Gomez. De 17-jarige tienerster is volgens ingewijden zelfs van plan op zijn knieën te gaan voor zijn vriendinnetje.

Bieber is zo geschrokken van het ongeluk van zijn goede vriend Sean Kingston dat hij na is gaan denken over zijn toekomst en de vergankelijkheid van het leven.

"Justin zei dat het leven te kort is om te wachten op het juiste moment. Hij wil zijn hart volgen", vertelt een ingewijde aan het Britse gossipblad Now.

Fans van de tienerster kunnen toch een beetje opgelucht adem halen, Justin zou geen haast hebben met zijn trouwplannen. "Maar na de geweldige vakantie in Hawaï weet Justin zeker dat zijn relatie met Selena goed zit. Hij hoopt dan ook dat ze ooit zijn vrouw wordt."

Verjaardagsfeestje

Bieber gaat dé vraag stellen op Gomez' negentiende verjaardag, volgende maand. "Hij plant een verjaardagsfeestje voor haar en gaat dan op z'n knieën."

De tortelduifjes genoten onlangs van elkaar en het weer op Hawaï. Deze week zijn de twee in Canada, waar Gomez Biebers familie ontmoet.