AMSTERDAM - De advocaat van Martijn Krabbé denkt erover na om de aangifte van mishandeling tegen zijn ex Tessa van Leijenhorst uit te breiden. Dit omdat in weekblad Story dinsdag sms'jes verschenen die de twee naar elkaar zouden hebben gestuurd.

Volgens advocaat Stefan Kalff is het openbaar maken van sms-berichten zonder medeweten van de auteur schending van het briefgeheim en auteursrecht. "We gaan bekijken of we daarmee iets gaan doen", laat de advocaat weten aan de Telegraaf.

Kalff is verbaasd over de sms'jes. "Wat heeft het voor zin? Bovendien kan ik niet anders dan concluderen dat mevrouw haar woord houdt: ze wilde er een mediaspektakel van maken, daarmee heeft ze immers eerder gedreigd. En dat doet ze dus ook."

Gezin

Martijn Krabbé wil geen commentaar geven op de zaak. "Mijn cliënt blijft bij zijn standpunt door hier niet in mee te gaan", laat Kalff weten. "Hij gaat door met zijn werk en het zorgen voor zijn gezin."

Tessa van Leijenhorst beschuldigt haar ex Martijn van verkrachtig, of een poging tot verkrachting, en mishandeling. Krabbé heeft op zijn beurt aangifte gedaan van mishandeling. Een en ander zou zijn voorgevallen na een ruzie in het huis van Van Leijenhorst.