AMSTERDAM - Tessa van Leijenhorst, de ex  van Martijn Krabbé, heeft een aantal sms'jes openbaar gemaakt via Story. Uit een van de berichten blijkt dat Tessa geen aangifte bij de politie zou doen als Martijn ervoor zou zorgen dat zij met zijn collega Wendy van Dijk op de foto kon.

Tevens zou Tessa zich onthouden van een aangifte als Martijn één keer X Factor niet zou presenteren.

Tessa heeft de sms'jes zelf doorgestuurd naar het weekblad. Recentelijk moest ze haar mobiele telefoon inleveren bij de politie, zodat de recherche het berichtenverkeer tussen haar en Martijn kan onderzoeken.

Verkrachten

Tessa beweerde vorige maand dat Martijn haar had mishandeld en haar had geprobeerd te verkrachten. Ze heeft inmiddels officieel aangifte gedaan bij de politie.

Ook de presentator heeft aangifte gedaan. Volgens Martijn heeft Tessa hém mishandeld. Hij werkt volledig mee aan het onderzoek.

Niet redelijk

Uit een van de sms'jes die Martijn aan Tessa zou hebben gestuurd, blijkt dat de presentator geprobeerd heeft zijn ex-vriendin te laten inzien dat ze niet redelijk is.

"Wees alsjeblieft redelijk", zo staat in een van de berichten. "Je gooit nu alles op een hoop bij mij terwijl we het zo vaak fijn hebben gehad en ook echt wel vriendjes van elkaar zijn. Jij hebt mij geschopt. Niet andersom. En ik begrijp verdorie ook nog je pijn van vroeger. Echt wel. Laat het hier niet op aankomen, want dat heb ik niet verdiend."