AMSTERDAM - Martijn Krabbé werkt volledig mee aan het politieonderzoek in de zaak waarin hij wordt verdacht van verkrachting van zijn ex Tessa van Leijenhorst.

Krabbé zou zich aan haar hebben vergrepen na een uit de hand gelopen ruzie bij haar thuis. De presentator en zijn advocaat maken zich echter geen zorgen.

Er heeft inmiddels dna-onderzoek plaatsgevonden in haar huis. "Het feit dat er een dna-onderzoek heeft plaatsgevonden heeft totaal geen nieuwswaarde," stelt de advocaat van de presentator, Stefan Kalff, in De Telegraaf.

"Dat is namelijk in dergelijke justitiële onderzoeken heel gebruikelijk", beweert de advocaat van de presentator, Stefan Kalff."

Strauss-Kahn

Volgens Kalff heeft Krabbé nooit ontkend dat hij bij haar op bezoek is geweest. "We hebben het hier niet over Dominique Strauss-Kahn, waarbij een van de partijen alles ontkent. Martijn werkt ook volledig mee aan het onderzoek."

Tessa van Leijenhorst beschuldigt de presentator van verkrachting, of een poging tot verkrachting, en mishandeling. Krabbé beweert op zijn beurt dat zij hem juist aanviel tijdens een ruzie. Ook Krabbé heeft aangifte gedaan.