Roddelbladen: Miljoen de Mol en Oh Oh Wurgcontract

Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Martijn Krabbe in de val zit, BN’ners Maxima feliciteren, zij haar schoenen terugvond en Patricia Paay de Toppers maar Floppers vindt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Groot nieuws was het: Martijn Krabbé is aangeklaagde door een exvriendin/minnares. Hij zou gepoogd hebben haar aan te randen/te verkrachten. Tessa had jaren geleden een relatie met Martijn, maar nu het weer ‘uit’ is met zijn vrouw Amanda, is de affaire opgelaaid. Met een grote snuif cocaïne en een fles wodka in zijn mik zou Martijn deze Tessa hebben willen dwingen tot seks. Zij zou hem met de wodkafles hebben geslagen omdat ze niet wilde.

Alle roddelbladen smullen van dit schandaal. Privé kiest partij voor Martijn en meent dat hij in de val wordt gelokt. Zij zien hem als ideale schoonzoon, ook al is zijn relatie met vrouw Amanda wat apart. Maar wij geloven dat waar rook is, ook vuur is. De Krabbé-telg is vast niet zo braaf huisje, boompje, beestje als Privé ons wil doen geloven en er is vast wat voorgevallen. Wordt (gelukkig) vast gauw vervolgd!

Maximaal gefeliciteerd

Leuk bedacht: in Privé mogen veertig (semi-)BN’ers prinses Máxima feliciteren met haar 40e verjaardag. Van Ronnie Tober tot Xandra Brood en van Hans Klok tot Hennie Huisman, ze schrijven allemaal een brave felicitatie. Een enkeling promoot dankbaar de eigen waar. Kom naar mijn concert, of: luister naar mijn cd of: koop mijn jurk.

Ook Bonnie St. Claire grijpt haar kans. Ze had relatieproblemen en greep weer naar de drank. Maar in Privé proost ze ‘met een glaasje fris’ op de prinses en poseert ze innig met manlief. Alles weer in orde met Bonnie, is de boodschap. Schattig is wel de wens van de jonge zanger Thomas Berge (21): ‘Zo ziet mijn droomvrouw eruit. Helaas, prinses Máxima is voor mij onbereikbaar’. Juist jongen, gewoon een leuk meisje van je eigen leeftijd zoeken en haar jouw eigen prinsesje maken.

Oh oh... wurgcontract

Oh oh Cherso werd een tophit. Helaas kregen de Hagenezen er geen cent voor. Ze deden mee voor de lol en voor drie weken gratis vakantie. Gretig door het succes wilden ze aan Oh oh Tirol graag wat verdienen. Nou vooruit, Eyeworks (van Reinout Oerlemans) streek over het hart en beloofde Sterretje, Barbie, Princess en de rest 500 Euro per aflevering, samen E 5000 per persoon.

Ze moesten daarvoor wel een wurgcontract tekenen. Privé legde er de hand op. Over alles moet toestemming gevraagd worden, ze mogen alleen promotie doen als Eyeworks akkoord is en verklappen hoe het programma verloopt levert hen een boete op van 10.000 Euro! Vooral Sterretje baalt van het contract. Hij wil als DJ Tony Star doorbreken. Het gerucht gaat dat er een derde serie komt, wederom in Chersonissos op Kreta. Helaas weet Privé nog niet hoe die contracten er uitzien.

Toppers+Ploppers=Floppers

Maak van je hart geen moordkuil... Dat heeft Patricia Paay nog nooit gedaan en daarom gaat ze los in Story. Want hoe halen De Toppers het in hun hoofd om niet voor Patricia, Patty Brard en Tatjana te kiezen maar voor K3. "Ik ga mezelf niet opdringen. Maar ja, om nu te kiezen voor een groep die normaal voor kinderen optreedt, dat snap ik niet" schampert ze.

"Buiten de Toppers staan nu ook de Ploppers op het programma." De zangeres verwacht niet veel van het optreden van de ‘Kabouter Plop-band’ en neemt nog net het woord ‘Floppers’ niet in de mond. Ze doet moeite om haar teleurstelling binnen te houden, maar dat lukt niet. Inderdaad jammer van de centen die ze misloopt. Die had Patricia hard kunnen gebruiken.

Ah, mijn schoenen

‘Dus daar zijn mijn schoenen!’ schijnt Máxima geroepen te hebben. Ze bezocht een tentoonstelling over haar tien jaar in Nederland. Daarvoor leende de prinses enkele spraakmakende jurken uit. Het spijkerjasje met rode baret van Koninginnedag, haar trouwjurk, een prinsjesdag-japon, tasjes en schoenen.

Samen met schoonmama Beatrix opende Máxima de tentoonstelling en tijdens de speech hadden ze reuzelol. Voor de gelegenheid droeg ze een rood-wit geruit mantelpakje en witte rieten hoed. Helemaal Máxima en dit setje kan over tien jaar zo weer in een vitrine voor de volgende tentoonstelling.

Duvel De Mol

Dat de film Gooische Vrouwen van Linda de Mol super loopt, wisten we al. Maar wat houdt ‘Cheryl Morero’ er eigenlijk aan over? Party weet te melden dat Linda een gedeelte van de film heeft geproduceerd. Daarnaast levert ze ideeen aan voor het script en speelt ze natuurlijk - met veel haarstukken en plakwimpers - de geweldige hoofdrol.

Het roddelblad heeft uitgerekend dat Linda tien procent van de omzet in haar zak mag steken. Omgerekend: 1 miljoen Euro. Niet onaardig. Was er niet een spreekwoord over de duvel die altijd op de grote hoop schijt? Dan heet die grote hoop zeker ‘Familie De Mol’, gezien de successen van broer John en zus Linda.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie