Agressieve automobilist bedreigt Glennis Grace

AMSTERDAM - Glennis Grace is donderdag tijdens een interview met AT5-presentator Frank Awick bedreigd door een agressieve automobilist. De man wilde de Amsterdamse zangeres het ziekenhuis 'inbeuken' toen zij hem 'klerelijer' noemde.

De automobilist scheurde door de Jordaan, juist toen Awick Glennis vroeg naar de buurt waar haar carrière begon. Als Glennis vertelt hoezeer de Jordaan haar het succes gunt, raast de auto op het tweetal af.

Woedend noemt Glennis hem een 'klerelijer', waarop hij uitstapt en haar vervolgens bedreigt. Als Glennis roept echt niet bang te zijn voor hem, druipt de man af. "Dan moet je eens kijken wat er met jou gebeurt", schreeuwt ze hem na. "Ik zou het maar niet doen als ik jou was."

Glennis laat het er niet bijzitten en zegt vrijdag aangifte te willen doen. "Wat moet moet! Wat een dag zeg! Rare mensen maar dan kennen ze mij niet! Morgen aangifte doen van bedreiging", twittert ze.

De Amsterdamse staat momenteel hoog in de hitlijsten met het nummer "Afscheid", een cover van Volumia!. Het was haar eerste nummer 1-hit.

Lees meer over:
Tip de redactie