'Lindsay Lohan drukte vaker juwelen achterover'

AMSTERDAM - Lindsay Lohan heeft zich mogelijk vaker schuldig gemaakt aan juwelendiefstal. Dat is volgens tijdschrift People op te maken uit een rapport van de reclassering dat woensdag in de rechtbank werd besproken.

"Lohan is vaker in verband gebracht met soortgelijk gedrag in andere juwelenwinkels", citeert People uit het rapport.

De 24-jarige actrice werd veroordeeld tot een celstraf van 120 dagen wegens juwelendiefstal. Lohan hoeft echter niet achter tralies. Omdat ze een stilzwijgende schuldbekentenis aflegde, mag ze haar straf thuis uitzitten.

Lindsay drukte in februari een gouden ketting ter waarde van 2500 dollar achterover. Een week voor de diefstal werd tijdens een alcoholcontrole geconstateerd dat Lohan weer naar de fles had gegrepen.

Ook vlak voor het opstootje in de Betty Ford-kliniek had de actrice gedronken, blijkt uit het reclasseringsrapport.

Medewerkster

Lohan vloog in december een medewerkster van de kliniek aan. De actrice sloop de beroemde afkickkliniek uit en bracht een bezoekje aan een restaurant en een nachtclub.

Bij terugkomst in de Betty Ford-kliniek viel Lindsay tijdens een willekeurige drugstest door de mand.

Rechter

De reclasseringsambtenaar is ervan overtuigd dat het gebruik van verdovende middelen de oorzaak van Lindsays vele problemen is.

De rechter lijkt het daar niet mee eens te zijn. Zij stuurde Lohan naar de psychiater, maar bepaalde dat de actrice zich niet nog een keer op hoeft te laten nemen in een afkickkliniek.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie