'Hugh Grant bedankt voor rol Charlie Sheen'

AMSTERDAM - Hugh Grant is in beeld geweest om Charlie Sheen te vervangen in de comedyserie Two and a Half Men. De Britse acteur heeft enkele keren met de producent van de serie gesproken, maar trok zich uiteindelijk terug uit de onderhandelingen.

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline heeft Grant de afgelopen maand twee keer met producent Warner Bros om de tafel gezeten. De onderhandelingen verliepen voorspoedig, totdat Grant eerder deze week liet weten niet langer geïnteresseerd te zijn.

"Het ging niet om geld. Hij ziet tv toch niet zitten, omdat het maken van 24 afleveringen per seizoen erg vermoeiend werk is", zegt een bron.

Privéleven

Two and a Half Men-hoofdrolspeler Charlie Sheen werd in maart de laan uitgestuurd door Warner Bros, vanwege zijn roerige privéleven. De producent en zender CBS willen doorgaan met de succesvolle serie en zijn daarom op hard zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler.

Grant is vooral bekend van romantische komedies als Four Weddings and a Funeral en Notting Hill. Zijn laatste film, Did You Hear About the Morgans? uit 2009, was zowel bij critici als aan de kassa geen succes.

Tip de redactie