'Leonardo DiCaprio weer vrijgezel'

AMSTERDAM - Leonardo DiCaprio en Bar Refaeli hebben naar verluidt een einde gemaakt aan hun relatie. De acteur en het supermodel, die ruim vijf jaar bij elkaar waren, zouden zich hebben gerealiseerd dat ze er allebei niet aan toe zijn zich te settelen

“De breuk is gemoedelijk verlopen. Ze blijven vrienden en praten nog steeds met elkaar. Ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid en gaan nu ieder hun eigen weg”, vertelt een bron aan The New York Post.

“Geen van beiden is klaar om zich te settelen. Ze hebben allebei enorm drukke carrières, die hen in verschillende richtingen hebben geleid.”

Het is niet de eerste keer dat DiCaprio (36) en de Israelische Refaeli (25) uit elkaar gaan. In 2009 namen zij al een break van zes maanden na een relatie van vier jaar, tot ze vorig jaar weer een nieuwe poging waagden.

Mislukte huwelijken

De acteur, die doorbrak met zijn rol in de kaskraker Titanic in 1997, gaf onlangs nog toe dat hij niet zeker weet of hij ooit zal trouwen. De mislukte huwelijken van anderen in zijn omgeving weerhouden hem ervan zich te binden.

“Ik heb te veel zogenaamd gelukkige huwelijken kapot zien gaan. Ik was net zo geschokt als iedereen”, verklaarde DiCaprio.

“Niemand kan in andermans huwelijk binnenkijken en daar een oordeel over vellen. Ik weet ook niets over het privéleven van de collega-acteurs en regisseurs waar ik mee werk. Ik weet alleen of ze goed zijn in hun vak.”

x
Leonardo en Bar in betere tijden. Foto: Wenn.com

Lees meer over:
Tip de redactie