Ophef over trailer Will Smith

AMSTERDAM - In de New Yorkse wijk Soho is ophef ontstaan over de trailer van Will Smith. De 42-jarige acteur heeft daar een enorme caravan neergezet, maar buurtbewoners zijn absoluut niet te spreken over het enorme vehikel.

Smith is momenteel in de Amerikaanse stad vanwege de opnames van zijn nieuwe film Men in Black III. Omdat hij het belangrijk vindt om na een drukke draaidag tot rust te komen, heeft hij een enorme caravan gehuurd.

De trailer telt twee verdiepingen en is maar liefst 140 vierkante meter groot. Daarmee is zijn caravan groter dan de meeste appartementen in New York. Uiteraard hangt er ook een mooi prijskaartje aan de trailer: Smith betaalt maar liefst 6300 euro aan huur per week.

Filmkamer

Voor dat geld krijg je dan ook wel wat luxe: de trailer bevat een lounge met een bar, een filmkamer en overal liggen marmeren vloeren.

Echt nodig is het tijdelijke optrekje niet. Smith is namelijk in het bezit van een groot appartement in New York, op maar liefst anderhalve kilometer afstand van zijn trailer.

Buurtbewoners en winkeleigenaren zijn niet blij met de trailer van Smith, en hebben geklaagd bij de gemeente. Hoewel die van mening is dat de acteur de regels niet overtreedt, is de trailer woensdag toch verplaatst.

Trailer Will Smith

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie