Chris Zegers houdt vriendin uit de media

AMSTERDAM - Chris Zegers houdt zijn vriendin Marije, met wie hij nu vijftien maanden samen is, liever uit de media. De acteur en presentator is bang dat als hij iets over hun relatie zegt, dat vervolgens een eigen leven gaat leiden, zo zegt hij in een interview met Jackie.

Vooral Zegers' relatie met Wendy van Dijk werd breed uitgemeten in de pers.

"Ik snap heel goed dat als twee mensen die op televisie komen geliefden zijn, dat de aandacht van de pers trekt. Helemaal met Wendy, die zo populair en bekend is en bovendien toen net dat hele mediaspektakel met Xander achter de rug had. Natuurlijk wilden we allebei liever ons leven privé houden, maar als de kaarten zo geschud zijn ontkom je er niet aan", aldus Zegers in het tijdschrift.

Liefdesleven

Hij is blij dat de pers zich niet massaal op zijn huidige vriendin heeft gestort. "Deels omdat ze niet bekend is, maar ook omdat we de media niet opzoeken, zoals samen naar premières gaan. Zolang ik het kan sturen, zal ik er altijd voor kiezen om niet over mijn liefdesleven te praten."

Zegers leerde zijn vriendin kennen in de Roxy. De twee hadden toen even kort een relatie, maar gingen daarna weer hun eigen weg. "Pas sinds anderhalf jaar zijn we echt samen. En dat is een feest."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie