Nikkie Plessen openhartig over seksleven

AMSTERDAM - Nikkie Plessen is een tijdje bang geweest dat haar seksleven zou veranderen door het moederschap. "Toen Jolie net was geboren, dacht ik dat het nooit meer zou worden zoals het was, maar niets is minder waar", zegt de 26-jarige presentatrice in Cosmopolitan.

"De seks is nog steeds heel goed bij ons. Ondanks het feit dat het hele woonwagenkamp van hond en kind bij ons op de kamer slaapt", zo zegt ze deze maand in het tijdschrift.

Plessen bekent eerlijk dat ze het landelijk gemiddelde van twee keer per week niet haalt. "Ik vind twee keer per week best veel, maar misschien ben ik niet zo romantisch. Bij ons is het meestal één keer per week. Sommige mensen doen het drie keer per dag, zeggen ze, maar daar geloof ik niets van. Wanneer zouden ze dat in hemelsnaam moeten doen?"

De presentatrice zegt een echte vriendschap te hebben met haar vriend Ruben (42). "Wij zijn echt yin en yang. Hij heeft het IQ, ik meer het EQ. Ruben is gewoon superslim, hij weet alles. Ik vind dat heel sexy. Ik kan altijd bij hem terecht als ik een probleem heb. Ik vaar op hem."

Nikkie Plessen in Cosmopolitan

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Lees meer over:
Tip de redactie