Jasmine Sendar zag leven soms niet meer zitten

AMSTERDAM - Jasmine Sendar is door een diep dal gegaan nadat ze de relatie met de vader van haar kind verbrak. De 33-jarige actrice zakte weg in een flinke depressie en zag het leven soms niet meer zitten, zo bekent ze deze week in Flair.

"Ik voelde me zo verschrikkelijk moe. Uitgeput was ik. Ik wist niet of ik nog wel de kracht had om de slagen naar boven te maken", zegt Sendar in het tijdschrift.

"Soms leek het zoveel makkelijker om me naar de bodem te laten zakken. Maar ik heb het toch gered."

Niet alleen het verbreken van een slopende relatie hakte erin bij Sendar, ook het feit dat ze met haar rol in de soap Onderweg naar Morgen besloot te stoppen was zwaar. Aanvankelijk ging de actrice ervan uit dat ze gemakkelijk werk zou kunnen vinden, maar dat bleek niet zo te zijn.

"Daar zat ik dan, als alleenstaande moeder zonder werk. Ik leerde creatief te zijn met geld. Ik had soms maar tien euro in de week voor boodschappen. Ik kwam in een neerwaartse spiraal terecht."

Joggingbroek

Sendar wilde in die periode het liefst de hele dag in haar joggingbroek op de bank hangen. "Ik had nergens zin meer in. De gordijnen deed ik soms dagenlang niet open. Zelfs het zonnetje, dat ik altijd zo fijn vond, deed me niks meer."

Als haar zoontje Sol bij haar ex was, stortte de actrice volledig in. "Soms voelde ik me zo down dat ik dacht: waar doe ik het allemaal voor? Voor mij hoefde het eigenlijk niet meer. Maar dan dacht ik gauw weer aan dat lieve koppie van Sol."

Sendar heeft haar leven inmiddels weer een beetje op de rit. "De weg omhoog heb ik wel gevonden. De moeilijke periode heeft me sterker gemaakt."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie