AMSTERDAM - Prins William en zijn kersverse vrouw Catherine genieten van hun huwelijksreis op de Seychellen. Het Britse koninklijk paar, dat op 29 april in Londen in het huwelijk trad, verblijft in een luxe villa met een prijskaartje van ruim 4500 euro per nacht.

William en Kate vlogen naar een privé-eiland aan de oostkust van Afrika, voor een romantische 10-daagse vakantie, waar ze niet alleen genieten van ultieme luxe, maar ook van volledige privacy.

“Het eiland is erg populair onder beroemdheden die luxe én privacy willen. Iedereen die daar verblijft is op huwelijksreis, dus William en Kate zullen niet gestoord worden”, meldt een bron aan de Britse tabloid The Sun.

“Ze kunnen er helemaal tot rust komen en gewoon van elkaars gezelschap genieten. Er is niet heel veel te doen op het eiland, maar dat is juist de bedoeling.”

Hemelbed

De villa beschikt onder andere over een hemelbed met uitzicht over de Indische Oceaan, een groot marmeren bad, dompelbaden en zachte banken in de buitenlucht, in het gouden zand van het tropische paradijs.

Ontspanning

Naar verluidt zou het stel het aanbod om het eiland te verkennen in een golfkarretje hebben afgeslagen. “William wil dat Kate zich volledig kan ontspannen en ervoor zorgen dat het alleen om hen tweeën draait. Dit is de perfecte plek daarvoor”, vertelt een andere bron aan Daily Mail.

“Ze hopen dat ze hun mobieltjes kunnen uitzetten, zich kunnen afsluiten van de moderne wereld en kunnen terugkijken, herinneringen ophalen en reflecteren. Dit is de ultieme ontspannen break voor hen.”

Het koppel stelde hun huwelijksreis in eerste instantie uit, zodat William zijn taken als piloot bij de Britse luchtmacht kon uitoefenen.