Carlo Boszhard wil het televisievak doorgeven

AMSTERDAM - Carlo Boszhard ziet zich nooit geheel afscheid nemen van de televisiewereld. De 41-jarige presentator en musicalster denkt dat hij het later goed zou doen achter de schermen en wil maar al te graag zijn kennis van het vak doorgeven.

"Mijn belangrijkste les is dat tv-mensen zich niet moeten openstellen voor negativiteit", vertelt Boszhard in een interview met Nieuwe Revu.

De presentator heeft niets tegen kritiek, maar vindt het anonieme van internet maar niets. "Zonder Patty Brard, Paul de Leeuw, Robert Jensen en Albert Verlinde is het te vlak allemaal. Je hebt in Smurfenland ook Moppersmurf en Brilsmurf nodig."

Boszhard vindt dat mensen te snel in een programma gezet worden 'omdat ze een leuk kleedje aanhebben'. "Ik vind het nog ouderwets een vak. Je moet nog altijd voor een topgast gaan, voor een beter geluid en helemaal voor een betere montage", zegt hij.

"Yolanthe Sneijder-Cabau vertelde me laatst dat ze het Nationale Songfestival niet had teruggekeken. Ik wil niet de zure meester uithangen, maar als je beter wilt worden…"

Verlegen

Bang om vergeten te worden als hij niet meer in de schijnwerpers staat, is de presentator niet. "Ik ben eigenlijk een beetje te verlegen voor dit vak. Ik moet mezelf echt even aanzetten als mensen zomaar tegen mij beginnen te praten op straat."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie