Johnny de Mol wilde werk maken van relatie met Bridget

AMSTERDAM - Johnny de Mol is erg verdrietig geweest over het feit dat zijn relatie met Bridget Maasland op de klippen liep. In een openhartig interview met Marie Claire vertelt de presentator dat hij voor het eerst écht werk van een relatie had willen maken.

"In die zin is het vooral jammer dat het niet is gelukt", blikt Johnny terug in het tijdschrift.

De relatie tussen Johnny en Bridget liep stuk tijdens hun vakantie in Bali. Volgens de presentator had dat te maken met meerdere factoren.

"Het was niet één ding. Tijdens zo'n vakantie komt alles samen en toen kwam het hoge woord eruit: dit gaat het gewoon niet worden. Het is verdrietig, maar ik geloof dat het eerlijker is om zoiets uit te spreken dan te wachten tot die ander gaat vragen 'Is er iets?' of 'Heb je soms een ander?'.

Ware liefde

Toch weet Johnny zeker dat hij zijn ware liefde nog wel eens tegen het lijf zal lopen. "Op een dag kom ik haar tegen, dat weet ik zeker. Kijk naar Seal: die werd op zijn 42ste voor het eerst vader, en heeft nu, samen met Heidi Klum, vier kinderen. Ik ben niet zo'n type dat zegt: jammer dat het me niet is gelukt."

Johnny's nieuwe potentiele vriendin moet volgens hem vooral impulsief zijn. "Alles of niets. Geen halfbakken gedoe. Geen bullshit. Probeer me niet te imponeren met geld of status. Dat vind ik niet interessant. En al helemaal niet sexy."

Celine Prins

Het gerucht gaat dat Johnny momenteel een relatie heeft met het 24-jarige model Celine Prins. Toevalligerwijs poseert de presentator ook samen met haar in de bijbehorende fotoshoot van het tijdschrift. In het interview laat Johnny echter niets los over de vermeende relatie. "Celine is een vriendin van mij", zo zegt hij enkel.

x
Johnny de Mol met 'vriendin' Celine in Marie Claire. Foto: Karen Rosetzsky / Marie Claire.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie