AMSTERDAM - Tatum Dagelet zou haar vriend, voetballer Daniel de Ridder, niet meteen aan de kant zetten als hij vreemdging. De actrice en presentatrice is van mening dat alle mannen hoe dan ook vreemdgaan. Ze hoeft het alleen niet te weten als het bij haar geliefde gebeurt.

"Als ie een keertje seks heeft met iemand? Ach. Ik zeg niet: alsjeblieft doe het, maar ik hoef het niet te weten. Dat gebeurt heus wel. Hij is een man en zit soms weken alleen", zegt de 36-jarige Dagelet in een interview met Grazia.

"Alle mannen gaan vreemd. Dat heeft niks te maken met of je voetballer bent. Daniel zegt: 'In mijn hoofd ben ik altijd bij jou. Daar ga ik nooit vreemd.' Voor mij is dat genoeg."

Vertrouwensbreuk

Toch is Dagelet van mening dat vreemdgaan een relatie kapot kan maken. "Het is echt een vertrouwensbreuk", zo zegt ze in het tijdschrift.

In het verleden heeft de actrice en presentatrice zelfs wel eens een ex-vriend geslagen vanwege relatiebedrog. "Hij had me zo bedrogen, zoveel pijn gedaan. Ik heb hem toen met mijn vuist op zijn bek geramd. Hij riep nog dat hij me zou aanklagen omdat hij een wondje in zijn gezicht had, maar dat zat er al lang."

Toyboy

De vriend van Dagelet is negen jaar jonger. Dat hij wel eens haar toyboy wordt genoemd, vindt ze kwetsend. "Als mensen dat zeggen, onderschatten ze je liefde. We zijn al drie jaar samen. Ik voel dat leeftijdsverschil niet. Ik ben zelfs eerder het jonkie in onze relatie."

Wel heeft Dagelet door haar jonge vriend sneller het gevoel dat ze fysiek ouder wordt. "Dat vind ik soms angstaanjagend. Al kan hij net zo goed onzeker zijn over zijn uiterlijk als hij een rimpel ziet."