Heidi Klum belooft man opnieuw trouw

AMSTERDAM - Heidi Klum en Seal hebben hun huwelijksgeloften voor de zesde keer hernieuwd. Voor het koppel, dat op 10 mei 2005 trouwde, is het elkaar opnieuw trouw beloven een jaarlijks terugkerend evenement.

Het stel vierde hun zesde jubileum zaterdag met een nieuwe ceremonie, waarbij hun kinderen Leni (7), Henry (5), Johan (4) en Lou (1,5) aanwezig waren. Ook gaven de 100 meest dierbare vrienden acte de présence in de Mar-a-Lago Club in Palm Beach, Florida.

Het model en de zanger wilden het feest eigenlijk graag in Mexico geven, in het strandhuis van Seal waar zij zes jaar geleden in het huwelijksbootje stapten.

Onrust in het land als gevolg van drugsgeweld zorgde er echter voor dat op het laatste moment naar een andere locatie moest worden gezocht. Zakenman Donald Trump schoot te hulp.

“Een week geleden nam Heidi contact op met Donald Trump om te vragen of ze zijn Mar-a-Lago Club als feestlocatie mochten gebruiken. Ondanks dat hij zelf andere veplichtingen had en dus niet aanwezig kon zijn, stelde hij de club graag ter beschikking om hen uit de brand te helpen”, vertelt een bron aan RadarOnline.

Familiedag

Over het jaarlijkse hernieuwen van de huwelijksgeloften zei Klum eerder: “Het is onze dag, een heerlijke familiedag. Het gaat om het terugdenken aan het moment waarop wij onze liefde aan elkaar gaven en dat weer te versterken.”

“Het is zo speciaal voor ons. Het is iets wat we heel graag doen en waar onze kinderen gewend aan zijn geraakt. Zoiets als: ‘Onze ouders houden van elkaar en trouwen elk jaar!’”

Lees meer over:
Tip de redactie