AMSTERDAM - Gigi Ravelli en Marly van der Velden zijn boos. De twee GTST-actrices runnen samen een webshop waar ze oorbellen verkopen. De sieraden worden echter door andere ontwerpers nagemaakt en goedkoper verkocht.

"Dan gaan mensen geld verdienen achter jouw rug om", vertelt de 23-jarige Marly aan Shownieuws.

De actrice, die op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden een kleedkamer deelt met Gigi, heeft naar eigen zeggen veel werk gestoken in het creëren van de oorbellen.

"In het begin hebben we soms tot middernacht oorbellen zitten maken. Onze ziel en zaligheid ligt erin. Dit doet ons best wel pijn."

Klanten

"Waar ik het meest boos over ben, is dat onze klanten verward zijn", legt Marly uit. "Mensen begrijpen het niet meer en zien onze oorbellen ook ergens anders. Dan worden wij dadelijk als oplichters gezien, terwijl het ons ding is." De twee laten een jurist uitzoeken welke stappen ze kunnen ondernemen.

Van der Velden geeft toe dat ze ook wel gevleid is door de ophef rond de oorversieringen. "Het is wel een groot compliment dat we die oorbellen nu overal zien. We wisten niet dat het zo'n hype zou worden."