AMSTERDAM - Mariah Carey heeft zaterdag een tweeling gekregen. Het gaat om een jongen en een meisje. Dat heeft Careys woordvoerder bevestigd. De zingende superster beviel in een ziekenhuis in Los Angeles op de dag dat zij en haar man Nick Cannon vier jaar bij elkaar zijn.

Het echtpaar heeft de kinderen nog geen naam gegeven, hoewel ze eerder aangaven deze al wel te hebben bedacht. Het meisje kwam als eerste ter wereld en weegt 2,35 kilo. Haar broertje is een onsje zwaarder en ook drie centimeter langer.

Carey werd kalm naar het ziekenhuis gereden in haar Rolls Royce. Ze dacht dat het vals alarm was, zegt haar woordvoerder. De 30-jarige komiek Cannon was ondertussen zo nerveus dat hij naar de verkeerde afdeling van het ziekenhuis ging.

De twee luisterden naar Careys nummer We Belong Together nadat de kinderen waren geboren. De 41-jarige zangeres zei onlangs dat ze na de tweeling niet nog meer kinderen hoeft.

Miskraam

Carey vertelde afgelopen najaar dat ze zwanger was en zei toen ook dat ze een miskraam had gehad. Het stel trouwde in 2007 en gaat de huwelijkse beloften zondag opnieuw afleggen. Ze zijn van plan zowel in New York als in Los Angeles te wonen.