AMSTERDAM - Hoewel Alexander McQueen ontwerpster Sarah Burton eerder ontkende de jurk van Kate Middleton te ontwerpen, zou ze donderdagavond het hotel waar Middleton haar laatste nacht als ongetrouwde vrouw doorbracht in zijn gesneld.

Een in haar capuchon verstopte vrouw rende donderdagavond The Goring Hotel binnen. Een vrouw die volgens omstanders niemand anders dan Sarah Burton kan zijn.

"Ze rende zo snel het hotel binnen, het duurde allemaal maar een halve seconde. Het was heel vreemd. Als dat niet Sarah Burton is, eet ik mijn hoed op", aldus een ooggetuige tegen Daily Mail.

Meer bewijs

Hilary Alexander van Telegraph, kwam met meer bewijs. Zo schreef zij dat de riem die de vrouw in de capuchon droeg, precies dezelfde riem was als de riem die Burton tijdens haar laatste show droeg.

Toch lijkt het erop dat Burton niet loog toen ze zei dat ze de trouwjurk van Middleton niet zou ontwerpen. Op Twitter gaan geruchten dat de jurk wel van Alexander McQueen is, maar dat hij vintage is of uit het schetsboek van de overleden Lee Alexander McQueen komt, en dus niet van de hand van Burton is.

Lees alles over de Royal Wedding op onze special

Volg de Twitterberichten via NUlive