AMSTERDAM - Ondanks dat Kate Hudson onlangs nog verkondigde absoluut geen trouwplannen te hebben, zijn zij en haar vriend Matthew Bellamy toch verloofd. De actrice, die hoogzwanger is, en de Muse-zanger hebben nog geen datum geprikt.

Hudson (32), die zoon Ryder (7) heeft uit een eerder huwelijk met ex-man Chris Robinson, onthult in de Today Show dat Bellamy voor haar op de knieën is gegaan. Ze droeg een enorme diamanten ring, die door presentator Matt Lauer werd opgemerkt.

“Het is een week geleden gebeurd, ik ben zo blij dat je ‘m ziet. Ik heb het nog niet echt bekendgemaakt, het voelde zo gek om het officieel aan te kondigen. Ik wachtte gewoon tot iemand het zou opmerken”, aldus de blondine. “Het is een prachtige man en ik heb er heel veel zin in.”

Zeer romantisch

De actrice wilde niet in detail treden over het aanzoek, dat plaatsvond in New York, maar gaf toe dat het “erg lief en zeer romantisch” was. Het koppel, dat binnenkort hun eerste kindje verwacht, weet nog niet wanneer ze in het huwelijksbootje zullen stappen.

Trouwen

Hudson, bekend van onder meer de films ‘Fool’s Gold’ en ‘How To Lose a Guy In Ten Days’, is nu ruim een jaar samen met de zanger van de rockband Muse. Onlangs verkondigde ze nog stellig dat ze geen plannen had om opnieuw te trouwen.

x
Kate Hudson showt haar verlovingsring. Foto: Novum

“Ik hou er niet van zo’n druk op mijn relatie te leggen, ik vind het niet nodig om te trouwen. Ik heb al een kind en ook al een scheiding achter de rug, dus een huwelijk is niet automatisch een garantie dat het goed blijft. Ik wil gewoon gelukkig zijn”, zei ze destijds.

Hudson en ex-man Robinson scheidden in 2006 na een huwelijk van zes jaar.

Kate Hudson en Matthew Bellamy