AMSTERDAM - Bridget Maasland heeft na de breuk met Johnny de Mol even geen zin in een nieuwe relatie. Wel is de presentatrice weer druk aan het daten, vertelt ze deze maand in een interview met Beau Monde.

"Natuurlijk ben ik aan het daten, ik ben een gezonde vrouw, dus ik kijk heus wel om me heen. Maar wat ik doe, hou ik lekker voor mezelf", aldus Maasland in het tijdschrift.

De presentatrice vindt het belangrijk dat ze de rust krijgt om uit te zoeken of het met een man klikt. "De laatste keer dat ik daar iets over zei, lagen er meteen hordes fotografen voor de deur. Laat het me gewoon een keer lekker zelf uitzoeken."

Media-aandacht

Maasland vindt het nog steeds absurd hoe groot de media-aandacht was toen bekend werd dat ze iets met De Mol had.

"Dat had ik nog nooit meegemaakt. Iedereen bemoeide zich ermee; op straat, overal waar ik kwam, begon iedereen erover. Het was heel erg in your face en dat vond ik zwaar. Het zal ermee te maken hebben dat Johnny en zijn familie beroemd zijn."

Familie

Maasland laat weten nog steeds regelmatig contact te hebben met de familie van haar ex-vriend. "Ik vind Linda nog steeds heel leuk. Met John werk ik en Willeke spreek ik ook regelmatig. Ik kan heel goed met die hele familie opschieten. Misschien moet ik daar een relatie mee aangaan? Ik heb het uitgemaakt met Johnny, maar met de familie blijft het aan."

Bridget Maasland in Beau Monde