AMSTERDAM - Anna Drijver heeft al anderhalf jaar een relatie met acteur Benja Bruijning. Dat onthult de 27-jarige actrice deze week in Nieuwe Revu. "Het heeft niet in de roddelbladen gestaan, want ik heb het er nooit over."

Drijver heeft haar vriend wel eens meegenomen naar premières, maar wilde geheim houden dat ze een relatie had met Bruijning. "Bij Bride Flight was hij er al bij. Als mensen vroegen wie het was, zei ik: dat is mijn beste vriend."

De actrice kent Bruijning al jaren. Aanvankelijk waren ze eerst nog vrienden. "Hij zag me niet staan. Ik zat al een jaar op hem te azen. Hij dacht dat het alleen vriendschap was. Hij was niet verliefd genoeg. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik dat wél was."

Geen moeite

Drijver zegt relaties meestal moeilijk te vinden, maar met Bruijning hoeft ze er weinig moeite voor te doen. "Dit is een extreem makkelijke relatie. We doen allebei geen enkele moeite en er komt alleen maar goeds uit."

Wel is de actrice bang om zichzelf te verliezen in haar relatie. "In het verleden wilde ik te graag dat de ander gelukkig was, waardoor ik mezelf iets ging ontzeggen. Van deze relatie krijg ik meer energie dan dat het me kost. Het werkt gewoon."

De ware

Drijver, die eerder drie jaar samen was met acteur Tygo Gernandt, durft wel te zeggen dat ze in Bruijning de ware heeft gevonden. "Dit is gewoon mijn grote liefde. Ik heb eerder een grote liefde gehad, maar ik denk dat je er meer kunt hebben."

De Nieuwe Revu met het interview met Drijver ligt vanaf woensdag in de winkels.