AMSTERDAM - Sterretje maakt er geen geheim meer van dat hij het bed heeft gedeeld met collega Barbie tijdens de opnamen van Oh Oh Tirol. In de uitzending van afgelopen week was te zien dat de twee na een gezellig avondje de douche in vluchtten.

"Wij dachten: in de douche horen ze het niet", vertelt Tony zondag op 3FM. "Niet wetende dat RTL daar ook geluidsapparatuur had geplaatst."

Het feestbeest loog tegen de andere castleden over zijn avontuurtje, maar doet er nu niet meer moeilijk over. "Ik lieg er niet om. Het is gebeurd, klaar."

Tony Wyczynski, zoals Sterretje in het echt heet, liet verder weten geen wroeging te voelen over zijn losbandige gedrag. "Ik heb nergens spijt van, alleen worden sommige dingen heel erg uitvergroot op televisie. Maar het is wel wie ik ben."

Zwanger

Geruchten dat Barbie zwanger zou zijn, werden vorige week overigens ontkend door haar manager en haarzelf. "Ik slik de pil, dus ik let heel goed op", stelde de blondine, die sinds kort gelukkig is met Michael. "Ik heb wel een kinderwens, maar ik wil nog even wachten."

Een derde Oh Oh-reeks wordt in juli opgenomen en moet dit najaar op de buis komen. Tatjana Liefhebber, alias Tijgertje, zal niet meer te zien zijn in de serie. De Haagse werd in korte tijd twee keer opgepakt voor winkeldiefstal.