AMSTERDAM - Countryzangeres LeAnn Rimes bedroog haar echtgenoot Dean Sheremet twee jaar geleden omdat ze 'niet de middelen had om op een juiste manier met hun problemen om te gaan'.

De 28-jarige zangeres zegt tegen de Amerikaanse zender The Great American Country Channel dat ze nooit heeft geleerd haar problemen op een juiste manier op te lossen.

De affaire die Rimes had met acteur Eddie Cibrian leidde uiteindelijk tot een scheiding. De zangeres die op haar dertiende doorbrak zegt zich daarna erg in de steek gelaten gevoeld te hebben.

"Onze scheiding werd zoveel groter omdat er zoveel over geschreven werd." Rimes trouwde Sheremet in 2003. De zangeres is bekend van hits als Can't Fight the Moonlight en How Do I Live.

Cibirian

Cibrian was op het moment van de affaire ook getrouwd. Hij verliet zijn vrouw en twee kinderen voor de countryster. De twee zijn sindsdien gelukkig samen vorig jaar verloofd. Rimes zegt dat er in de wereld van de countrymuziek met twee maten gemeten wordt.

"Wie weet wat Willie Nelson en Johnny Cash allemaal hebben uitgespookt, maar als een vrouw iets soortgelijks doet, wordt ze nooit vergeven."