Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Rachel Hazes weer mederkloekt, Maxima modeshowtje speelt, de Toppers gouden handel hebben en de komende BN-bruiloften. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Helaas voor de Italiaanse Niccolo: de relatie met Rachel Hazes is uit. De weduwe van zanger Andre pendelde tijdenlang op en neer naar Italie, maar werd daar niet gelukkig van. Als ze bij haar lover zat, miste ze haar kinderen Dre en Roxeanne.

En Niccolo kon niet altijd in Almere zijn omdat hij in zijn nachtclub in Italie moest zijn. Rachel gunt haar ex een vrouw die 24 uur per dag, 7 dagen per week bij hem kan zijn. In Party lijkt ze vooral opgelucht dat ze weer fulltime kan ‘moederkloeken’ , geen woord van spijt over de verbroken relatie.

Top

Jarenlang trokken de Toppers volle zalen. Maar dit jaar verloopt de kaartverkoop niet vlot. Volgens Party zijn er veel kaarten onverkocht. Voor wat publiciteit zoeken de zangers nu een ‘Vijfde Topper’ die met hen op het podium mag staan. Natuurlijk was Dries Roelvink er als de kippen bij, maar we durven te betwijfelen of hij het wordt.

De Toppers zelf liggen niet wakker van de kaartenverkoop. Zij verdienen goed aan de verkoop van ‘merchandise’. Een pet of t-shirt bedrukken kost een paar euro en het spul wordt verkocht voor rond de 30 euro. Party rekent uit dat als een op de twintig toeschouwers een shirtje koopt, Gordon en Gerard twee ton verdienen. En daar hoeven ze niet eens een liedje voor te zingen.

Maxima’s modeshow

Wow, wat zag Maxima er goed uit tijdens het staatsbezoek aan Duitsland. Vooral de lange witte avondjurk met zilveren strass-versiering was top. Ze droeg er een tiara en oorbellen met reuzendiamanten bij en zag er heel koninklijk uit. Een kniesoor die opmerkt dat ze de jurk al eens eerder droeg in 2009, maar eerlijk is eerlijk.

Gelukkig was er ook een gestippeld jurkje uit de nieuwste collectie van Valentino. De Duitsers waren verrukt over ‘Maximas Modenschau’. Prive grijpt het bezoek aan om te speculeren over de troonsafstand van Beatrix. ‘Maakt Beatrix aftreden volgende week al bekend?’ koppen ze.

Want: het paleis op de Dam is klaar, Bea’s Drakensteyn is klaar, er is een nieuwe grote hofauto gekocht en het derde prinsesje zit eindelijk ook op school. Lex en Max hebben dus de handen vrij om het land te gaan besturen.

I do, I do

De zomer is in zicht en een aantal BN’ers maakt zich op voor het huwelijk. Zo zal TV-tuinman Lodewijk Hoekstra naar Ibiza afreizen om zijn bruiloft te vieren. Ook de huwelijksdatum van Jeroen van der Boom is uitgelekt. Daar baalt de zanger van, hij wilde het liever geheim houden. Jeroen trouwt met Dany in Spanje op een kasteel.

Zelfs Jan Smit heeft verklapt wanneer hij met Liza gaat trouwen. Het wordt een doordeweekse donderdag in november. Jan zat alle zaterdagen al volgeboekt. Deze datum koos hij omdat het ook de verjaardag is van baby Emma. ‘Dat leek ons zo leuk en voor mij wel zo veilig!’ grapt de zanger in Prive.

Beau van Erven Dorens is zelf al getrouwd, maar hij mag voor SBS naar Londen. Hij zal verslag doen van de Royal wedding van William en Kate. Maxima en Willem-Alexander zijn ook in Londen. Maar of ze blijven voor de ‘ afterparty’ is niet duidelijk; ze moeten de volgende dag alweer vroeg paraat staan voor koninginnedag.

Beter goed gejat..

Gooische Vrouwen is een tophit. Zowel de serie als de film trekken een miljoenenpubliek. Linda de Mol is de bedenkster van de serie. Maar, zeggen critici, is het niet gewoon gejat van Desperate Housewifes? Vier rijke vrouwen, hun problemen met mannen, drank, relaties, geld en kinderen, alles in de serie lijkt op elkaar.

En dat geldt ook voor Ik Hou van Holland, eveneens bedacht door Linda de Mol. Musicalster Antje Monteiro presenteerde een paar jaar geleden ‘ Het Gevoel Van’ en die show leek precies op het razend populaire Ik Hou van Holland, dat ruim 3 miljoen kijkers trekt .

‘Ach, beter goed gejat dan slecht bedacht. Dat gaat al jaren zo in omroepland’ vindt Party. Linda zal dat graag beamen, want volgens het blad strijkt ze ruim een miljoen euro per jaar op met ‘haar’ programma’s.

Bonje met Bonnie

Klik, flits, en daar stond Bonnie St.Claire op de kiek. Ze werd betrapt bij de plaatselijke drankwinkel met een grote tas. Heel wrang, want de zangeres leek over haar alcoholverslaving heen. Problemen in haar huwelijk deden haar weer naar de fles grijpen.

Maar volgens Bonnie zijn haar man en zij weer bij elkaar en drinkt ze helemaal niet. Ze is dan ook woest op Prive, die de foto’s publiceerde met de tekst ‘Zo brengt Bonnie leven/lever in gevaar’. Een mooie foto is die waar Bonnie zeer geinteresseerd kijkt naar de reclame ‘Alle wijnen: 6 halen, 3 betalen’.

De zangeres is echter ‘not amused’ en gaat het roddelblad aanklagen, wat haar ongetwijfeld weer een hoop publiciteit zal bezorgen. Als ze dat maar niet viert met een stevige borrel.