AMSTERDAM - Realityster Jenni 'JWoww' Farley zou tijdens een ruzie met haar vriend fysiek geweld tegen hem gebruikt hebben. Dat zegt Tom Lippolis, die inmiddels de ex-vriend van de 23-jarige JWoww is.

Ze zou hem in zijn arm gestoken hebben tijdens een 'typische relatieruzie'.

"Ik begrijp niet hoe ze mij kan beschuldigen van fysiek geweld terwijl juist zij degene was die me gedurende onze hele relatie mishandelde en bedroog", vertelt Lippolis in een interview met het Amerikaanse Star Magazine.

"Na een ruzie was mijn linkerarm ineens helemaal opengesneden en moest ik met spoed naar het ziekenhuis. Ze sneed dwars door een spier heen en bezorgde me 37 hechtingen."

Lippolis heeft nooit aangifte gedaan van de mishandeling. "Liefde doet rare dingen met je."

Florence

Niet alleen JWoww krijgt de volle laag. Het volgende seizoen van Jersey Shore, de serie waarmee ze bekend werd, wordt volgende maand in Florence opgenomen, maar de Italianen zijn niet bijster enthousiast over hun komst.

"Ze mogen van mij niet filmen in het Palazzo Vecchio of in andere historische gebouwen", zegt de burgemeester van Florence in de Italiaanse krant Corriere della Sera. "Maar ik kan ze niet beletten in de stad te filmen."

Zuipstad

Toch heeft de cast beperkingen opgelegd gekregen als ze in de straten van Florence willen filmen. Ze mogen bijvoorbeeld in het openbaar geen alcohol drinken, en Florence mag ook niet als een zuipstad afgeschilderd worden.

De feestbeesten moeten verder toeristen en studenten mijden en zich zo veel mogelijk richten op authentieke Italianen op culturele locaties.