AMSTERDAM - Ben Saunders neemt het tegenwoordiger wat nauwkeuriger met trouw. De winnaar van The Voice of Holland onthult deze week in Flair dat hij vroeger regelmatig slippertjes gemaakt heeft. "Dan moest ik opbiechten dat ik was vreemdgegaan, of ik werd betrapt."

Nu de 27-jarige Saunders een relatie heeft met zijn jeugdliefde Soraya, is hij vastberaden haar trouw te blijven. "Ik ben nu echt dolverliefd. Ik vertel het m'n vriendin wel honderd keer per dag, zo verliefd ben ik."

De zanger zegt in het tijdschrift dat hij al sinds de middelbare school een oogje op Soraya heeft. "Ik heb toen ook actie ondernomen, ik legde het aan met haar vriendinnen. Ik ben er toen niet echt voor gegaan."

Slettebak

Een paar jaar geleden rommelde het koppel nog een beetje aan, maar ook toen zat een vaste relatie er niet in. "Ik was een slettebak. en erg ook. Zij wist dat wel en vroeg me of ik er klaar mee kon zijn, helemaal voor haar kon gaan. Toen kon ik dat niet, nu wel."

De populaire zanger zegt nu trouwer dan een hond te zijn. "Andere vrouwen doen me helemaal niets. In eerdere relaties is dat niet altijd zo geweest."

Zoenen

Saunders beseft zich dat alle aandacht die hij nu krijgt, af en toe gek moet zijn voor zijn vriendin. "Gisteren ging ik weg van een optreden en probeerde een vrouw me gewoon te zoenen. Het lukte haar niet, maar mijn gezicht zat wel onder de lippenstift. En Soraya liep er gewoon bij, hè? Ze hield zich in. Dat vond ik wel knap, want ze had die vrouw ook een klap kunnen geven."