AMSTERDAM - Evenwicht is in het leven van Tygo Gernandt op dit moment ver te zoeken. Daar baalt de 37-jarige acteur wel eens van. "Ik zou heel graag weer gewoon heel erg verliefd worden op een vrouw."

"Ik heb geen stabiliteit in mijn leven", vertelt de acteur. Hij denkt dit te kunnen hervinden met een vrouw aan zijn zijde.

"Dat ik daar een stukje rust uithaal misschien. Ik heb geen ritme. Ik denk dat een vrouw mij wel wat rustiger zou krijgen. Dat het niet alleen maar steeds om mij draait, dat is bij dit vak wel heel erg zo."

Sporten

Ook met sporten probeert de acteur, die vaak zeven dagen per week werkt, zijn balans te vinden in het leven. "Ik train nu heel veel in de sportschool. Daar word ik rustig van. Ik probeer dus wel stabiliteit te vinden. Het is soms wel moeilijk, maar het blijft een te gek leven."

Gernandt is overigens niet wanhopig als het gaat om zijn liefdesleven. "Ik ben niet op zoek. Anderhalf jaar geleden is het uitgegaan met mijn verkering en ik vind het nu hartstikke lekker alleen."

De acteur was ruim twee jaar samen met actrice Eva van de Wijdeven. "Ik ben lekker aan het werk en ik zie het wel."