AMSTERDAM - De Toppers willen dat iedereen goed voorbereid naar hun concert komt en stellen daarom hun nieuwe single gratis beschikbaar.

De vier heren openen hun shows dit jaar met Higher en hopen dat iedereen het nummer volgende maand luidkeels mee kan zingen.

"We gaan eens een keer niet voor de hitlijsten, maar willen gewoon dat zoveel mogelijk mensen onze nieuwe single gratis downloaden en er kennis mee maken", lichten de heren toe.

"We willen er voor zorgen dat alle bezoekers tijdens de opening van de shows luidkeels mee kunnen zingen. Zo kan iedereen de komende weken vast in de stemming komen en begint het feestje al een beetje."

De Toppers staan op 27, 28 en 29 mei voor het zevende jaar in de Amsterdam Arena. Voor de drie shows zijn ruim tweehonderdduizend tickets verkocht.

Dries Roelvink

Gordon, Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom zijn voor de concerten nog op zoek naar een vijfde Topper, die een paar nummers mee mag zingen.

Dries Roelvink hoopt nog steeds dat hij het podium mag betreden en maakte eerder deze week grappige video's om zijn auditie kracht bij te zetten. Via de auditiesite is ook de nieuwe single te downloaden.