AMSTERDAM - Arie Boomsma heeft het zo moeilijk gehad met het stuklopen van zijn relatie dat hij pas sinds kort over de breuk kan praten. "Ik heb mij een half jaar lang totaal op mijn werk gestort. Pas de afgelopen maanden lukt het mij met vrienden en familie over mijn verdriet te praten"

Dat vertelt de presentator aan Grazia.

De relatie van Boomsma en zijn verloofde Kieu liep ruim acht maanden geleden op de klippen. Pas in maart werd de breuk wereldkundig.

"De eerste maanden hebben we het aan niemand verteld omdat ik hoopte dat het goed zou komen", legt Arie uit. De breuk was niet zijn initiatief. "Ze is de vrouw van mijn dromen. Kieu zal voor altijd 'the one that got away' zijn."

Toekomst

Hoewel Boomsma zich niet voor kan stellen dat hij ooit nog zoveel van iemand zal houden, ziet de 37-jarige presentator wel kinderen in zijn toekomst. "Daar denk ik wel over na", vertelt Arie. "Maar ik hang er geen tijdstip aan."

Toch twijfelt Boomsma over zijn kwaliteiten als vader. "Ik ben bang dat het mij niet zal lukken me volledig op eventuele kinderen te focussen in plaats van op mijn werk. Ik ben zo gewend om door, door, door te gaan."

Eenzaam

Boomsma moet bekennen dat hij opziet tegen het ouder worden. "Niet tegen het proces zelf, maar tegen het eenzaam zijn." Hoewel de presentator graag op zichzelf is, komt hij graag onder de mensen.

"Als je een jaar of zeventig bent, is het niet meer zo vanzelfsprekend dat je altijd onder de mensen bent. Alleen weet ik niet of het zo ver zal komen, want ik denk niet dat ik zo oud zal worden."