AMSTERDAM – Prins William heeft een geheime huwelijksreis georganiseerd voor zijn toekomstige vrouw. De prins trouwt zijn verloofde Kate Middleton op 29 april, waarna ze de volgende dag zullen vertrekken voor een romantische vakantie.

Hoewel Kate hoopt op een mix van avontuur en ontspanning, zal de vakantiebestemming voor haar geheim blijven tot aan het moment van vertrek.

“Kate mixt graag iets actiefs met de mogelijkheid om met haar voeten omhoog te relaxen. Ook zei ze dat ze het leuk zou vinden om naar een warm land te gaan, maar ze laat de beslissing aan William over als verrassing”, vertelt een bron aan de Britse krant The Sun.

Verschillende bestemmingen zijn aan het koppel voorgesteld, zoals het Caribische eiland Mustique waar de familie Middleton graag komt en Zuid-Afrika, waar William (28) zijn geliefde ten huwelijk vroeg.

Paardrijden

Momenteel gaat het gerucht dat de prins een paardrijtocht door Zuid-Amerika heeft geboekt. “Kate zou echter niet van paarden houden, maar of dat waar is, is niet zeker”, meldt de bron.

“Ze heeft wel wat paardrijlessen gehad sinds afgelopen zomer, wat zou kunnen inhouden dat een paardentocht niet zo vergezocht is.”

De ouders van Kate, Carole en Michael Middleton, betalen de huwelijksreis en de jurk van hun dochter als onderdeel van hun bijdrage van £ 100,000 aan de trouwerij.

Ondertussen brengt Kate (29) de resterende tijd tot haar trouwdag door bij haar familie in Bucklebury in Engeland, waar ze voornamelijk ontspant met afleveringen van het tv-programma ‘MasterChef’.