AMSTERDAM - De huwelijksproblemen van Bonnie St. Claire zijn voorbij. Volgens de 61-jarige zangeres zijn zij en haar man Anne-Jan juist dichter bij elkaar gekomen door berichtgeving in de media dat het slecht zou gaan met haar.

"Mijn huwelijk, dat inderdaad door communicatieprobleempjes haarscheurtjes vertoonde, staat godzijdank weer op de rails", laat Bonnie weten aan het AD.

Privé en De Telegraaf meldden vorige week dat de zangeres het liefst een einde aan haar leven zou willen maken, weer aan de drank is en dat haar huwelijk op springen staat, maar volgens Bonnie is dat allemaal 'volstrekt onwaar'. "Ik ben juist levenslustiger dan ooit."

Bonnie stelt dat de commotie rond haar persoon ervoor heeft gezorgd dat het weer beter gaat tussen haar en haar man. "Kennelijk moest dit zo zijn. Eigenlijk ben ik best dankbaar voor wat vorige week gebeurde", bekent ze.

Sterker

"Voor mij was het erg negatief, maar gelukkig heeft het me wel iets positiefs opgeleverd: Anne-Jan en ik blijven, sterker dan ooit, bij elkaar. We praten weer. Het gaat echt goed."

Hoewel de zangeres vorige week toegaf af en toe weer een glaasje te drinken, blijft ze ontkennen dat ze naar een afkickkliniek zou moeten. "Dat is alleen voor mensen die dagelijks meer dan een liter jenever naar binnen gieten. Daar kom ik bij lange na niet aan."