AMSTERDAM - Nicolas Cage werd zaterdagochtend in New Orleans gearresteerd omdat hij volledig doordraaide doordat hij zijn huis niet meer kon vinden. De 47-jarige acteur was zo dronken dat hij niet meer wist waar hij was.

Cage dacht zijn huis te hebben gevonden, maar dat was niet het geval. Zijn vrouw Alice probeerde hem daarvan te overtuigen, maar bij Cage sloegen de stoppen door. Hij viel zijn vrouw aan en begon diverse auto's te vernielen.

De straalbezopen Cage probeerde daarna weg te komen in een taxi, maar kreeg het vervolgens aan de stok met toegesnelde agenten. Hij begon te schreeuwen en hen uit te dagen, waarop hij in de boeien werd geslagen op verdenking van huiselijk geweld en het verstoren van de openbare orde.

Tattooshop

Volgens entertainmentwebsite TMZ was Cage even daarvoor nog langs een tattooshop geweest. Daar had de laveloze acteur al verkondigd dat hij zijn huis niet meer kon vinden. Al struikelend trok hij vervolgens zijn kleren uit en eiste dat er een tatoeage werd gezet.

Cage is inmiddels weer op vrije voeten. Hij werd een paar uur na zijn arrestatie op borgtocht vrijgelaten na betaling van elfduizend dollar. Zijn vrouw heeft geen aangifte tegen hem gedaan.