Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Connie touwtrekt met dochter, Danielle Oerlemans achter het aanrecht moet, Nick & Simon een duur duo zijn en Bridget een wrang souvenir in huis haalt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

De rechtszaak tegen de dochter van Connie en Hans Breukhoven is in volle gang. Party grapt dat als dochter Constanza de rechtbank verlaat, alle andere BN’ers vrij zijn van camera’s. Alle pers staat immers bij de rechtbank. Story vraagt zich af wat er met de kleinkinderen van Connie gaat gebeuren. Zou zij de voogdij kunnen krijgen als haar dochter de gevangenis ingaat? Ja dus, weet een jurist.

Omdat ze al voor de koters zorgt, is zij de aangewezen persoon. Maar op NU.nl haast de glamour-oma zich te zeggen dat ze absoluut geen ruzie met haar dochter heeft om de kinderen. Wel is ‘de relatie bekoeld’ en ‘de band naar de klote’, maar Connie zorgt ervoor dat de kleinkinderen hun ouders kunnen blijven zien.

Rol achter het aanrecht

Reinout Oerlemans gaat een nieuwe film opnemen. Grote ster wordt fotomodel Doutzen Kroes, die haar eerste rolletje zal spelen. Maar waarom zien we echtgenote Daniëlle nooit op het witte doek, vraagt Weekend zich af? ‘A nee, die heeft een rol thuis, een heel grote rol trouwens’ zegt Reinout hierover.

Inderdaad: voor de film gaat de crew vijf weken aaneengesloten filmen op Groenland. Die tijd is Daniëlle alleen met de vier kids. De periode valt net in de zomevakantie, als de koters zes weken vrij hebben. We hopen maar dat ‘Daan’ een paar nanny’s inhuurt, anders kun je haar opvegen na de zomer.

Puike prins

We hebben het zo slecht niet getroffen met Willem-Alexander. Sory vergelijkt ‘onze’ prins met Laurent van België. Nou, dan kunnen we blij zijn. Deze Laurent (broer van de brave Filip) doet alleen maar foute dingen. Hij rijdt te hard in te dure auto’s, is betrokken bij een fraudeschandaal en gaat om met foute politici.

De Belgische Prins Pils trekt jaarlijks ruim 3 ton van de staat. Zijn vader - koning Albert- heeft gedreigd het geld in te trekken als hij zijn leven niet betert. Daar is Willem-Alexander met zijn ‘foute‘ vakantivilla in Mozambique een heilige bij. Ook al moeten Beatrix en Máxima hem er soms even aan herinneren dat het bij zijn functie hoort om niet altijd zijn eigen willetje door te drijven.

Duur duo

Zangers Nick & Simon gaan als een speer. Om de dag treden ze ergens op, maar de grote optredens zijn hun Euroknallers. Met Symphonica in Rosso strijken de twee Volendammers 1,5 ton per persoon op! Maar vlak ook de schanabbels en bedrijfsfeestjes niet uit. Wie de heren een half uurtje boekt, krijgt volgens Party een factuur van 14.000 euro.

Nick neemt zijn gitaar mee, maar verder loopt er een geluidsband. Dat betekent dat er geen andere muzikanten van worden betaald. Het blad gunt het de twee van harte, want o, o, o, wat zijn ze lekker gewoon gebleven. En daar houden Hollanders van.

Beschonken Bonnie

Bonnie St. Claire is helemaal van het rechte pad af. Zwoor ze eerder de drank volledig af, nu pimpelt ze stevig door. De reden is de breuk met haar man Anne-Jan. In Weekend vertelt Bonnie dat haar man haar niet waardeert, nooit steunt en nooit een complimentje geeft. Zij verdient de centen en hij vindt het normaal. Dat ging wringen. Maar volgens Privé - die Anne-Jan sprak- komt de ellende door de drank. De zangeres zou een terugval hebben en in de kroeg hangen.

Ze is weer ‘Consumpte-Bonnie’ geworden. Bonnie beschuldigt hem van autisme en totaal gebrek aan initiatief en ze zou ook alweer over haar drankdip heen zijn. Heerlijk: Privé laat ons pagina’s lang meegenieten van de huwelijksellende. Toch hopen we dat de zangeres weer opkrabbelt, want het is sneu dat ze roept dat ze een fles cognac naar binnen slaat om er een einde aan te maken. Dat gun je niemand.

Wrang souvenir

Toen Bridget Maasland met liefje Johnny de Mol op vakantie was in Bali, kocht ze een standbeeld. Het ding moest worden verscheept en is inmiddels gearriveerd. Met een takel moest het zware gevaarte het huis van Bridget worden binnen gehesen. Helaas is het geen leuk souvenir van Bridgets liefdesvakantie.

Het ging uit met Johnny en de blondine was verdrietig. Johnny lijkt nergens last van te hebben. In Privé wordt hij betrapt met een lieftallige brunette. En ook Party weet te melden dat hij een scharrel zou hebben met een of ander lingeriemodel. Arme Bridget zit alleen thuis met haar Balinese standbeeld en de herinnering aan de verbroken relatie.