AMSTERDAM - De manager van Oh Oh Tirol acht de kans dat Tijgertje terugkeert in een nieuwe reeks erg klein. Terwijl de overige castleden deze week een contract tekenden voor een nieuwe reeks, was Tatjana Liefhebber nergens te bekennen.

Hampel heeft al ruim een week niks meer vernomen van Tatjana, die niet erg geliefd is bij de rest van de Oh Oh Tirol-sterren.

Liefhebber werd eind maart samen met haar moeder opgepakt voor winkeldiefstal. Haar moeder zou nog vastzitten, maar Tijgertje is alweer op vrije voeten.

Verdachte

"Ik wil als manager nu wel eens weten of ze überhaupt nog als verdachte wordt gezien", vertelt Jake Hampel in het AD. "Van Tijgertje zelf krijg ik het niet te horen. Ik heb haar al dagen niet meer gezien of gesproken en volgens mij heeft ze van telefoonnummer gewisseld."

Tijgertje heeft het vaker aan de stok met de politie. Zo werd de 23-jarige in maart ook al achter het stuur gepakt zonder rijbewijs.

Binnen twee weken moet duidelijk zijn of ze meedoet aan een nieuw Oh Oh-seizoen. De nieuwe reeks komt dit najaar op de buis.