AMSTERDAM - Connie Breukhoven heeft helemaal geen ruzie met haar dochter Constanza over haar kleinkinderen. Verschillende roddelbladen schreven dat Connie met haar dochter ruziet over de kleinkinderen, die bij Breukhoven wonen.

"Er is helemaal geen spanning, geen ruzie", reageerde Breukhoven donderdag in RTL Boulevard.

"De kleintjes zien hun moeder elke week, elk weekeinde gaan ze met haar mee." Connie zorgt sinds november voor de kinderen van Constanza, de relatie tussen moeder en dochter zou volgens de bladen op scherp staan door de rechtszaak waarin Constanza is verwikkeld.

De adoptiedochter van Hans en Connie Breukhoven wordt verdacht van diefstal van een kluis van haar vader. Ook haar partner is verdachte.

"Natuurlijk is de relatie bekoeld", geeft Connie toe. "Maar er is geen sprake van ruzie. We blijven altijd de papa en mama van de kindjes." Connie noemt de situatie 'in-en-intriest'. "De hele band gaat een beetje naar de klote. De kindjes vinden papa en mama de liefste van de wereld. Dat beaam ik uit respect voor mijn kleinkinderen toe."

Constanza zou op een cruiseschip gaan werken en bracht haar twee kinderen onder bij Connie, zodat ze meer stabiliteit zouden hebben. "Met toestemming van Constanza en haar vriend blijven de kinderen hier, ze vinden het heel prettig dat de kinderen goed worden verzorgd. Ze zijn hier op dit moment het beste af."