AMSTERDAM - Jennifer Aniston en Bradley Cooper zouden hun relatie weer hebben opgepakt. Het acteurskoppel, dat in 2009 ook al even een stelletje was, brengt veel tijd met elkaar door nu ze beiden in Los Angeles vertoeven.

Een bron vertelt aan de website X17 Online: ''Jen en Bradley zien elkaar steeds meer. Het is nog heel pril, maar ze is gelukkig. Ze zagen elkaar voor het eerst weer in New York en nu ze allebei tijdelijk aan de westkust wonen, hebben ze plannen om vaker af te spreken.''

Vorige maand maakte Cooper, bekend van onder andere The Hangover en The A-Team, nog een einde aan zijn relatie met actrice Renee Zellweger, omdat hij te druk met zijn carrière zou zijn.

Klik

Toen Aniston en Cooper elkaar net leerden kennen, vertelden vrienden van de actrice dat zij een klik voelde met de acteur en dat ze blij was over het verloop van hun relatie. “Ze is heel erg enthousiast”, meldde een vriend destijds.

Het stel groeide naar elkaar toe toen ze allebei een rol hadden in de film He’s Just Not That Into You. Geruchten over een mogelijke relatie gingen rond nadat zij verschillende keren samen waren gespot tijdens dates in New York.