AMSTERDAM - Adele heeft geen zin om aandacht te besteden aan haar uiterlijk. De Britse zangeres vindt dat haar leven al genoeg drama kent zonder haar figuur ook nog eens kritisch onder de loep te nemen.

"Ik heb echt geen tijd om me druk te maken om zoiets onbenulligs als hoe ik er uitzie", vertelt de 23-jarige Adele in een interview met het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

"Ik ga niet graag naar de sportschool. Ik hou van lekker eten en goede wijn. En zelfs al had ik een geweldig figuur, dan zou ik nog voor niemand uit de kleren gaan."

De zangeres benadrukt dat ze niets tegen zangeressen heeft die hun lichamen wel tonen. "Ik hou van Katy Perry's voorgevel en achterwerk, maar dat is niet waar muziek om draait. Ik maak geen muziek voor ogen, maar voor oren."

adele
Adele met haar fans. Foto: Wenn.com

Bang

Adele maakt zich niet druk om haar uiterlijk, maar windt zich des te meer op over haar optredens. "Ik ben echt bang voor publiek. In Amsterdam was ik een keer zo nerveus dat ik door de nooduitgang ontsnapte. Ik moest een paar keer overgeven", geeft de zangeres toe.

"In Brussel bombardeerde ik een fan eens met braaksel. Ik hou niet van toeren, want ik heb vaak last van paniekaanvallen."