AMSTERDAM - Goed nieuws voor de fans van de comedyserie Two and a Half Men. Hoofdrolspeler Charlie Sheen, die vorige maand op staande voet werd ontslagen, is met zijn voormalige bazen in gesprek over een mogelijke terugkeer.

"We hebben wat gesprekken gehad, maar ik mag er niets over zeggen", zei Sheen dinsdagavond tegen een Amerikaans radiostation.

Volgens The Hollywood Reporter zei de veelbesproken acteur dat hij zijn gedrag op advies van de makers van de serie heeft aangepast. "Als ze me dat eerder hadden verteld, dan had ik er eerder aan kunnen werken."

Geld

Sheen zegt nog behoorlijk wat geld tegoed te hebben van de makers, maar dat zou ingehouden worden. "Dat is niet eerlijk."

Producent Warner Bros besloot Sheen begin maart de laan uit te sturen vanwege zijn roerige privéleven, waarin drank- en drugsgebruik centraal staan, en harde woorden naar de makers van de serie.

De acteur zette vervolgens zijn eigen theatertoer op. Die verloopt met wisselend succes. Dinsdag stond hij op de planken in Boston, waar hij zowel uitgefloten als toegejuicht werd.

x
Charlie Sheen in Two and a Half Men