AMSTERDAM - De zwangere Tori Spelling is dit keer niet van plan voor de bevalling achter het geslacht van haar baby te komen. De 37-jarige actrice, die haar derde zwangerschap deze week wereldkundig maakte, liet eerder wel uitzoeken of ze een zoon of dochter kreeg.

"Maar nu hebben we al een jongen en een meisje, dus deze keer hebben we besloten te wachten", vertelt Spelling aan het Amerikaanse blad People.

Spellings kinderen willen wel graag weten of ze een broertje of zusje krijgen. De actrice, die sinds 2006 is getrouwd met Dean McDermott, heeft al een 4-jarige zoon Liam en een 2-jarige dochter Stella.

"Liam wil een broertje, Stella wil juist een zusje." De kinderen zijn volgens hun moeder door het dolle met het nieuws. "Ze roepen overal: mijn moeder heeft een baby in haar buik."

Buik

Zoon Liam had al vrij snel in de gaten dat er gezinsuitbreiding aan zat te komen. "Hij heeft me natuurlijk al eens zwanger gezien en riep al vrij snel: je buik wordt steeds groter. Dat betekent dat er een baby in zit."

tori spelling
Tori Spelling en haar man Dean. Foto: Wenn.com

Op Valentijnsdag deelde Spelling het blije nieuws met haar echtgenoot. "Het was het perfecte cadeau. Ik had de zwangerschapstest ingepakt en aan hem gegeven, hij was overdonderd."

Misselijk

Spelling heeft het de afgelopen maanden zwaar gehad. "Ik ben drie maanden lang continu misselijk geweest, gelukkig wordt het nu iets minder."

De actrice, die in oktober moet bevallen, is naar eigen zeggen dit keer 'veel zieker' dan bij haar eerdere zwangerschappen. Toch is ze in de wolken. "We wilden altijd een groot gezin."